Fritidshus

Eksklusivt fritidshus på pragtfuld 18.406 m2 naturgrund

Stor og eksklusiv liebhavervilla med sommerhusstatus i ét plan, opført i 2015 på en pragtfuld 18.406 m2 stor naturgrund på eftertragtet lukket vej med privat sti direkte til stranden.

Den arkitekttegnede sommervilla er opført i udsøgte materialer, hvor kvaliteten, beliggenheden og omgivelser går op i en højere enhed. Sommervillaen er indflytningsklar og kræver minimal vedligeholdelse og indeholder 210 m2 unik og funktionel bolig + 68 m2 integreret dobbeltcarport med redskabsrum.

Smuk smedejernslåge og indkørsel byder velkommen til ejendommen, der byder på møblerbar entre, vinkelstue med store panoramavinduer og dobbelte glasdøre med udsigt og udgang til de naturskønne omgivelser, kombineret køkken/alrum med hvide køkkenelementer og bordplade i corian samt hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet er der med store dobbeltdøre udgang til sydvendt terrasse og den pragtfulde naturgrund, ligesom der er udgang til mindre terrasse mod øst. Endvidere stort, dejligt depotrum og bryggers med vaskefaciliteter.

De to værelsesafdelinger består hhv. af masterafdeling med soveværelse med udgang til naturgrunden, skabsrum samt lækkert bruse- og karbadeværelse med fliser fra Villeroy & Boch og hvide elementer med corianbordplade. Børne-/gæsteafdeling som består af 3 dejlige værelser, stort brusebadeværelse i samme stil som masterbadeværelset samt hyggelig tv-stue.

Ejendommen er opvarmet via jordvarme, som fordeles overalt i boligen med vandbåren gulvvarme i de smukke egetræsplankegulve eller de antracitgrå flisegulve fra Villeroy & Boch og de store vinduespartier i alle rum giver et fantastisk lysindfald.

Haven er anlagt med elegant indkørsel og parkering foran huset og den store, ugenerede naturgrund kræver minimal vedligeholdelse. Hele grunden omkranses af plankeværk og privat sti fører direkte ned til stranden.

En fantastisk lys og indflytningsklar liebhaverbolig til det kræsne par med mange gæster eller den store pladskrævende familie - som begge kræver minimal vedligeholdelse.

8.995.000 kr.
Boligareal
210 m2
Værelser
7
Byggeår
2017
Ejerudgift pr. md.
14.177
Grundareal
18.406 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
68 m2
Afstand til strand
ca. 300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.