Fritidshus

Charmerende fritidshus med reelle 60m2 bolig

"Firkløverhuset" - charmerende, sortmalet fritidsbolig med hvide vinduespartier. Huset har et yderst indbydende interiør med hvide vægge og lofter samt trægulve. Store vinduespartier giver et skønt lysindfald samt kig til den omgivende natur. Husets hjerte er den rummelige stue, der suppleres af åbent køkken, to soveværelser samt badeværelse og mellemgang, Ejendommen er registreret med 49 m2 bolig, men indbygget udhus er indrettet til soveværelse, så det reelle boligareal er ca. 60 m2.
 
Den store grund er et kapitel for sig. Udlagt som solrig græsplæne med spredte beplantninger samt generelt god, tæt randbeplantning mod naboer og vej. Haven skråner mod sydvest, hvilket gør at der fra stort terrasseanlæg i forbindelse med huset er et skønt vue over haven. Terrassen har et godt solindfald, så det er muligt at fange solens stråler det meste af dagen. I havens nordlige hjørne findes desuden stor carport med indbygget udhus.
 
Huset har en fredelig beliggenhed på lille, lukket vej og direkte til det åbne landskab mod syd. Til stranden er der godt 1.600 m, en tur der kan tilbagelægges via områdets små hyggelige sommerhusveje og stier. Der er ikke langt til Udsholt Landsby med det hyggelige miljø omkring gadekæret og til indkøb i Blistrup er der ca. 1.500 m.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med et skønt lysindfald gennem store vinduespartier, der også giver rig mulighed for at nyde udsynet til den skønne grund. Stuen har brændeovn, spiseplads samt skydedørsparti til det højtliggende terrasseanlæg. I åben forbindelse med stuen findes lyst køkken med hvide elementer, træbordpladers samt udgang til haven mod nord. Husets to soveværelser er dejligt lyse, med en god størrelse og det ene med fløjdøre til terrasseanlægget. Desuden er der mellemgang med opbevaringsplads samt rummeligt flisebadeværelse med bruseniche.

1.650.000 kr.
Boligareal
49 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.917
Grundareal
1.375 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
17 m2
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme