Forretningen

Vi sælger Nordkysten
Tisvildeleje / Vejby Strand / Holløselund / Rågeleje / Udsholt Strand / Smidstrup Strand / Gilleleje

KONTAKT OS PÅ 48 71 61 00 - bk-bolig@bk-bolig.dk

Adresse:
Bergerud & Krog
Udsholt Strand / Rågeleje
Udsholt Strandvej 141
DK-3230
CVR: 12041489

Pinsedag og 2. Pinsedag holder kontoret åbent fra kl. 10 til kl. 13.

Vores åbningstider er:
Mandag - torsdag    :   9 - 17
Fredag                      :   Lukket
Lørdag                      :   10 - 14
Søndag                     :   10 - 15

Bergerud & Krog i Udsholt Strand/Rågeleje har siden 1988 været ejet og drevet af ejendomsmæglerne Morten Bergerud & Bertel Krog - der sammen har mere end 50 års salgserfaring på Nordkysten.

Vi har erfaringen, du får trygheden!
Bergerud & Krog i Udsholt Strand/Rågeleje kan med mere end 2.000 solgte boliger på Nordkysten igennem mere end 29 år garantere dig trygheden, når du sælger eller køber din bolig hos os.

Du har boligen, vi har køberen.
Vores brede markedsføring lokalt, landsdækkende og på Internettet kombineret med vores 250 m2 markante og meget synlige udstillingslokaler på Udsholt Strandvej ved Rågeleje gør, at du som køber eller sælger sikres de bedste forudsætninger for en optimal bolighandel.

Du ringer 48 71 61 00, vi er der på 0,5.
Kontakt os for en gratis og uforbindende salgsvurdering - det giver dig overblik over økonomien og overskuddet ved salget af din bolig - helt uden omkostninger for dig naturligvis.

Kig ind i vores boligbutik og få en boligsnak med en af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Bergerud & Krog i Udsholt Strand/Rågeleje.

Map

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 70 11 20 20, www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhversstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Medarbejdere:
Bertel Krog, indehaver og ejendomsmægler, mde
Morten Bergerud, indehaver og ejendomsmægler, mde
Greif Hansen, Salg & koordinering

Samarbejdsaftaler:
Willis Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
Willis Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provision, vederlagets eller rabattens størrelse.